350 poze   12223 vizite

Zack si cody episoade 1-25

# # / Sezon Titlu Regizat de Scris de Premieră Originală Premieră România
1 1 "Prin Hotel"
(The Hotel) Jeny Quine Rich Correll 18 Martie, 2005 19 Septembrie, 2009
Gemenii, Zack şi Cody sunt introduşi ca personaje principale. Stau cu mama lor, Carey la Hotelul Tipton. Gemenii sunt respinşi de copiii populari de la şcoală şi se împrietenesc cu Tenie şi Max. După ce nişte copii află că gemenii locuiesc la Tipton, asaltează hotelul. Copiii cei şmecheri încearcă să îi facă pe Zack şi Cody să le facă farse lui Max şi Tenie şi să fie răi cu toată lumea. Între timp, Maddie îi dă meditaţii lui London la matematică şi London o ajută cu problemele în dragoste.

2 2 "Cea Mai Frumoasă Dintre Toate"
(The Most Beautiful Of All) Rich Correll Valerie Ahern, Christian McLaughlin 18 Martie, 2005 19 Septembrie, 2009
Cody intră accidental într-un concurs de frumuseţe după ce urmăreşte o fată frumoasă într-o cabină de schimb şi îi dă nişte flori. Când aude că vine Dl. Moseby, Cody se deghizează în fată. Cody se descurcă bine, dar decide să renunţe ca Rebecca să aibă mai multe şanse să câştige banii şi să deschidă un adăpost de animale. Zack încearcă să intre în locul lui Cody şi să câştige bani pentru a-şi cumpăra lui şi fratelui său câte o bicicletă. Rebecca iniţial e nervoasă când află că de fapt Cody e băiat, dar se calmează şi îi dă un pupic de rămas bun când pleacă de la Tipton.

3 3 "Maddy Se Cazează La Hotel"
(Mady Are Places In Hotel) Rich Correll Danny Kallis, Jim Geoghan 25 Martie, 2005 26 Septembrie, 2009
Jason, un musafir bogat, e atras de Maddie. Maddie minte că e bogată, crezând că lui Jason nu îi plac numai bogătaşele. London îl place pe Kyle (prietenul lui Jason). Jason îi propune lui Maddie să îi cunoască părinţii, astfel Zack şi Cody o ajută pe Maddie să facă să pară ca şi cum ar sta în Apartamentul Imperial. Planul e în pericol când un luptător renumit se cazează la Tipton în Apartamentul Imperial.

4 4 "Inspector De Hotel"
(Inspector Hotel) Henry Chan Marc Flanagan 1 Aprilie, 2005 3 Octombrie, 2009
Zack lasă accidental şobolani liberi în hotel şi astfel Dl. Moseby e concediat, aşa că gemenii încearcă să pară ca şi cum noul manager, inspector hotelier Ilsa (care e rea cu angajaţii) nu face faţă cu treburile hotelului, astfel ar fi concediată şi Dl. Moseby s-ar putea întoarce.(Ilsa revine în episodul 14 şi apare şi în următoarele sezoane).

5 5 "Pedepsiţi la etajul 23"
(Grounded on the 23rd Floor) Lee Shallat-Chemel Danny Kallis, Jim Geoghan 8 Aprilie, 2005 4 Octombrie 2009
Zack şi Cody sunt pedepsiţi pentru că l-au accidentat pe Dl. Moseby. Mama lor are probleme cu banii pentru că băieţii au cheltuit prea mult pe serviciul în cameră şi alte lucruri. Când gemenii află că o nuntă a unor vedete e ţinută la Tipton şi ca o poza cu sărutul lor valorează mulţi bani, se decid să treacă neobservaţi de Maddie, care avea grijă de ei şi să facă acea poză.

6 6 "Prinţ şi instalator"
(The Prince & The Plunger) Andrew Tsao Adam Lapidus 15 Aprilie, 2005 5 Octombrie 2009
Arwin îi trimite flori lui Carey ca admirator secret. E crede că e sunt de la Sergiu, care o minte şi spune că aşa e. Sergiu şi Carey încep să iasă împreună, dar Zack şi Cody sesizează lipsa de onestitate şi încearcă să îi despartă pentru a-l ajuta pe Arwin. Arwin îşi explică sentimentele lui Carey, dar aceasta îl respinge. Între timp, Dl. Moseby încearcă să facă hotelul să arate perfec pentru sosirea domnului Tipton.

7 7 "Picior Scrântit"
(Foot Loser) Andrew Tsao Bill Freiberger 22 Aprilie, 2005 6 Octombrie 2009
Max aude de un concurs de dans şi vrea să vadă care se potriveşte mai bine să danseze cu ea: Zack sau Cody. Dar când Cody îşi dă seama că Zack este mai bun la orice decât el, Cody încearcă să îşi descopere şi el talentul. Lucrurile se complică atunci când Zack sare în pat şi se loveşte la picior. Fiindcă el nu mai poate dansa, Cody se decide sa îl inlocuiască. Dar Carey află de toată treaba şi îi dă de gol, astfel Max şi Zack sunt descalificaţi. Între timp London îi împrumută bani lui Maddie să îi ducă pe părinţii săi la Paris, dar London o şantajează pe Maddie cu faptul că i-a dat bani. Văzând cum profită London de Maddie, Esteban, Dl. Moseby şi angajaţii strâng bani şi îi dau lui Maddie ca aceasta să scape de datoria către London.

8 8 "Povestea unei seri de bal"
(A Prom Story) Jim Drake Jeny Quine 6 Mai, 2005 7 Octombrie 2009
Zack o aude pe Maddie spunând că îi place un băiat, doar că e o diferenţă de vârstă, şi crede că e vorba de el. Ea de fapt vorbeşte de Jeff, un băiat care e cu trei ani mai mare (Zack fiind cu trei ani mai mic ca ea). Între timp, Cody e obsedat de mimă când circul vine la Tipton.

9 9 "Bandă în Boston"
(Band in Boston) Rich Correll Billy Riback 20 Mai, 2005 8 Octombrie 2009
Zack, Cody, Max şi Tapeworm organizează o trupă numită Rock la pătrat, dar Zack şi Cody se ceartă. Max şi Tapeworm abandonează pentru că gemenii nu se pot înţelege, dar asta se rezolvă când cei doi sunt închişi în dulap, şi spectacolul continuă. Între timp London cumpără instrumente noi pentru trupa lui Maddie şi Lance, dar cere să o lase şi pe ea în grup, însă nu e bună la nimic, ceea ce o îngrijorează pe Maddie că ar putea pierde concursul, dar Maddie nu o poate da afară pentru că London le-ar lua instrumentele.

10 10 "Cody merge în tabără"
(Cody Goes to Camp) Rich Correll Jim Geoghan 6 Iunie, 2005 17 Octombrie, 2009
Zack şi Cody nu se înţeleg prea bine, dar când Cody ia o notă bună la mate şi pleacă în tabără cu Tapeworm, lui Zack i se face dor de fratele său. Dl. Moseby o învaţă pe London să conducă, dar aceasta sfârşeşte intrând cu maşina în hotel. Zack încearcă să o convingă pe London să îl ducă la Cody. Mai târziu ajung în tabără să îl ia pe Cody dar acesta vrea să mai stea.

11 11 "De prins un hoţ"
(To Catch a Thief) Jeff McCracken Ross Brown 18 Iunie, 2005 24 Octombrie,2009
Zack şi Cody încearcă să înlăture zvonul cum că Esteban e un hoţ când e învinovăţit că a furat bijuteriile unui musafir al hotelului. London pleacă în vacanţă şi nu îşi poate duce căţeluşa cu ea deci o pune pe Maddie să aibă grijă de ea. Zack şi Cody găsesc adevăraţii hoţi, dar nimeni nu îi crede, aşa că pregătesc o capcană. Cu ajutorul lui Esteban, Maddie, Ivana (căţeluşa lui London) şi Muriel, băieţii reusesc să prindă hoţii.

Notă: Este prima dată când se menţionează vaporul "S.S. Tipton" când London vorbeşte cu Maddie la telefon. Pe colacul de salvare din dreapta scrie "S.S. Tipton". "S.S. Tipton" este vaporul domnului Tipton (tatăl lui London) acesta este locul principal în care se va desfăşura acţiunea în serialul al doilea "Ce viaţă minunată, pe punte"
12 12 "E un hotel nebun, nebun, nebun"
(It's a Mad, Mad, Mad Hotel) Lex Passaris Howard Nemetz 17 Iunie, 2005 5 Decembrie,2009
După ce Esteban, Zack şi Cody strică un tablou din hotel, găsesc un articol dintr-un ziar vechi. Arată un bărbat fiind arestat şi zicând: "Mă voi întoarce după comoara mea." Zack şi Cody încep să caute comoara, Maddie e apoi implicată, după care Muriel îşi oferă ajutorul cu condiţia să îşi primească partea. Esteban şi London li se alătură ceea ce cauzează un haos. În final se află că de fapt Muriel era comoara lui Piperatu'.

13 13 "Săraca Fată Bogată"
(Poor Little Rich Girl) Dana deVally Piazza Lloyd Garver 22 Iulie, 2005 12 Decembrie, 2009
După ce Dl. Tipton dă faliment din cauza unei investiţi într-o mină de diamante, London e supărată pentru că acum e săracă. Prietenii ei bogaţi refuză să o ajute, deci Maddie e de acord să o lase să locuiască temporar în casa ei. London fiind nevoită să înveţe să trăiască ca oamenii de rând. Între timp, Zack şi Cody văd un film cu ei de când erau bebeluşi, în care mama lor nu e sigură cine e cine, făcândui pe băieţi să intre într-o criză de personalitate.

14 14 "Prăjituri şi poveşti de dragoste"
(Cookin' with Romeo and Julliet) Rich Correl Jeny Quine
Adam Lapidus 22 Iulie, 2005 13 Decembrie, 2009
Ilsa, inspectorul hotelier care vroia să îl înlocuiască pe Dl. Moseby ca manager al hotelului Tipton (vezi episodul 4), se întoarce şi îl anunţă pe Dl. Moseby ca ea este noul manager al hotelului de vis-a-vis. Copilul şefului hotelului rival o place pe London, însă şefii hotelului se urăsc. Maddie o ajută să se întâlnească într-o ascunzătoare. Zack încearcă să facă bani cu ajutorul prăjiturilor lui Cody care sunt considerate foarte bune de oamenii care l-au încercat.

Invitaţi speciali:Caroline Rhea ca Ilsa, Ben Ziff ca Todd , Sfântul Marth.
15 15 "Zvonuri"
(Rumors) Rich Correl Bernadette Luckett 14 august, 2005 19 Decembrie, 2009
London porneşte un zvon despre Maddie şi Lance care o supără pe Maddie, eventual ducând la pornirea accidentală a unui zvon despre London cum că ar avea o blană adevărată de vulpe în dulap. Până la urmă London pronunţase greşit şi de fapt avea o imitaţie, ceea ce o derutase pe Maddie şi aceasta înţelesese că e o blană adevărată. Cody încearcă să arate diferit de Zack şi îşi vopseşte părul. Dar accidental se face roşu şi îl roagă pe Zack să dea interviul în locul său.

16 16 "Pǎr Creţ Şi Basseball"
(Big Hair & Baseball) Rich Correl Pamela Eells O'Connell 28 August 2005 20 Decembrie 2009
Domnul Moseby îi ia pe Zack şi Cody la un joc de baseball, dar el accidental prinde o minge de baseball care îi face pe Red Sox să piardă, şi toţi din Boston îl urăsc. Maddie încearcă să oprească ca părul ei să se încreţească pentru a merge la întâlnire cu un băiat.

Invitaţi speciali:Chad Broskey ca Gavin
17 17 "O Vedetă Rock În Hotel"
(Rock Star in the Hotel) Kelly Sandefur Jeny Quine
Howard Nemetz 18 Septembrie 2005 26 Decembrie 2009
Jesse McCartney stă la Tipton. London şi Maddie încearcă să îl vadă în timp ce Zack obţine suveniruri pe care le licitează fanilor.

Cody lucrează la proiectul său de ştiinţă, un laser de frecvenţă înaltă, şi Arwin îl ajută cu toate că e împotriva regulilor.
Invitaţi speciali: Jesse McCartney el însuşi, Sophie Oda ca Barbara Brownstein.
18 18 "Deştept şi Genial"
(Smart & Smarterer) Rich Correll Danny Kallis
Adam Lapidus 10 Octombrie 2005 09 Ianuarie 2010
Zack ia o notă proastă la şcoală şi Carey îi spune că va trebui să meargă la şcoala de vară în cazul în care nu poate ţine mediile ridicate. Cu toate acestea, după ce constată că Bob are mai mult timp pentru rezolvarea testelor, pentru că el are Dislexie, Zack se preface că are şi el Dislexie. Dl. Moseby îşi pierde vocea, provocând haos în hotel. London şi Maddie joacă şah, dar London iese câştigătoare, iar Maddie vrea să joace până va reuşi să o înfrângă.

19 19 "Fantoma din Apartamentul 613"
(The Ghost of Suite 613) Rich Correll Danny Kallis
Jim Geoghan 14 Octombrie 2005 1 Aprilie 2010
Un zvon cum că apartamentul 613 este bântuit circulă prin hotel. Se spune că este bântuit de Irina, al cărei soţ a murit. Chiar dacă le este frică, Maddie, London, Zack, Cody şi Esteban intră în apartament, dar se petrec numai lucuri ciudate. Apoi, Zack şi Cody fac un pariu cum că cine va pleca primul din apartament, va primit 5 dolari de la celălalt. Dar toţi decid să îl sperie pe Zack deoarece el le făcea farse tuturor. Aşa că, cu ajutorul lui Arwin, îl sperie şi îl fac să piardă pariul. Notă : Acest episod a fost difuzat la data de 1 aprilie, cu ocazia Zilei Păcălelilor.

20 20 "Vine Tata!"
(Dad's Back) Rich Correll Jim Geoghan 26 Noiembrie 2005 16 Ianuarie 2010
Tatăl băieţilor, Kurt (Robert Torti) s-a întors. Zack devine plictisit de mama sa care mereu îl forţează să îşi facă temele, aşa că Zack se ascunde în autobuzul de turneu al tatălui lui când pleacă. Carey decide să fie un părinte "distractiv", însă Kurt devine cel responsabil. London o antrenează pe Maddie deoarece nu avea deloc forţă pentru ora de sport.

21 21 "Crăciunul la Hotel"[1]
(Christmas at the Tipton) Danny Kallis Danny Kallis
Jim Geoghan 10 Decembrie 2005 25 Decembrie 2009
Planurile tuturor sunt anulate când o furtună de zăpadă îi blochează pe toţi în Tipton. Carey şi băieţii sunt blocaţi cu Kurt. După ce Cody îi vede pe Carey şi Kurt că se îmbrăţişează crede că se împacă. Maddie încearcă să o facă pe London să îi ia un cadou scump punând-o pe London să joace Moşul Secret, dar Maddie îşi pune numele pe toate biletele. Dl. Moseby are nevoie de ajutorul lui Arwin pentru a ţine hotelul cald. Între timp un cuplu, Joseph şi Mary (Iosif şi Maria), care aşteaptă un copil vin să stea la Tipton în ajunul Crăciunului, şi femeia intră în travaliu, dar nu poate ajunge la spital deoarece drumurile sunt închise.
Invitat special: Robert Torti ca Kurt

22 22 "Pupici şi Baschet"
(Kisses & Basketball) Lex Passaris Danny Kallis
Jim Geoghan 1 Ianuarie 2006 30 Ianuarie 2010
Max îl pupă pe Zack după ce câştigă un meci de baschet, apoi Zack o insultă pe Max pentru că se simte prost pentru că îl place. Echipa de baschet îl forţează pe Zack să meargă la întâlnire cu ea pentru a o face să se simtă mai bine, dar întâlnirea se termină urât, când Zack spune că a venit forţat, şi Max se simte şi mai rău. Maddie o ajută pe London cu problemele ei pentru cumpărături.
Invitaţi speciali: Alyson Stoner ca Max, Dennis Bendersky ca Tapeworm

23 23 "Stăpânul propriul destin"
(Pilot Your Own Life) Lee Shallat-Chemel Danny Kallis 6 Ianuarie 2006 20 Ianuarie 2010
Maddie şi London se luptă să ajungă pe coperta unei reviste. Cody convinge angajaţii lui Moseby să îşi stăpânească propriul destin ceea ce cauzează o grămadă de haos.

24 24 "Îndrăgostit"
(Crushed) Rich Correll Pamela Eells O'Connell
Adam Lapidus 13 Ianuarie 2006 13 Martie 2010
O colegă de clasă pe nume Agnes (Allie Grant) se îndrăgosteşte de Cody pentru că e singurul elev care nu e rău cu ea. Îl învită în oraş la o întâlnire dar Cody îl trimite pe Zack ca să o desguste şi să scape de ea. Agnes afla că de fapt e Zack nu Cody şi începe să îl placă şi pe el. London o forţează pe Ivana să se întâlnească cu un câine. Ivana se îndrăgosteşte de câinele lui Maddie Scamp.
Invitaţi speciali: Allie Grant ca Agnes, Emma Stone ca vocea lui Ivana

25 25 "Pauze Publicitare"
(Commercial Breaks) Rich Correll Danny Kallis 20 Ianuarie 2006 20 Martie 2010

Dl Moseby i-a informat pe toţi din hotel că dl Tipton,tatăl lui London, vrea să facă o reclamă în Hotelul Tipton şi că toţi trebuie să meargă la audiţii pentru a vedea cine va fi vedeta reclamei. Dar fiindcă London este fiica domnului Tipton,ea este aleasă. Până la urma,London nu se descurcă şi îi ia locul dl Moseby, iar apoi, Carey, fiindcă dl Moseby se accidentează. La final,toţi iau parte la reclamă şi dl Tipton spune că a fost o reclamă minunată şi că i-a plăcut.

Invitaţi speciali : Steve Hytner ca Herman.
26 26 "Vacanţa în Oraş"
(Boston Holiday) Lex Passaris Pamela Eells O'Connell 27 Ianuarie 2006 27 Martie 2010

Prinţul Sanjay s-a cazat la Tipton şi şi-a făcut doi prieteni, Zack şi Cody. Deoarece prinţul vroia să trăiască o viaţă normală, Cody îi a luat locul la ceremonie, iar Sanjay s-a dus la mall cu Zack unde a luat haine fără să plătească şi au ajuns amândoi la închisoare. Între timp, London vroia să ştie de existenţa extratereştrilor, iar Maddie a ajutat-o cu visul ei si au întâlnit extratereştrii, dar arătau ciudat fiind că pe planeta lor erau 2000 de grade tot anul. Ca să nu aibă un coşmar, London le-a dat crema ei, care era în realitate era defapt un balon agăţat de o antenă TV pe care scria "La mulţi ani London!" pentru că ziua ei a fost acum o săptămână.


[modifică] Sezonul 2: 2006-2007
Sezonul 2 este alcătuit din 39 de episoade.
Cole şi Dylan Sprouse apar în toate episoadele.
Ashley Tisdale este abesentă pentru 1 episod.
Brenda Song este absentă pentru 2 episoade.
# # / Sezon Titlu Regizat de Scris de Premieră originală Premieră, România Cod
27 1 „Lumini ciudate”
„Odd Couples” Danny Kallis Adam Lapidus 3 Februarie, 2006 6 Februarie, 2010 203
London îl place pe un bursier (Zac Efron), şi Maddie o ajută să îl facă să creadă că e deşteaptă. Cody se mută în dulap, pentru că Zack e prea dezordonat şi nu îşi curăţă partea lui de cameră. Spre surpriza lui Zack, Cody face cămara să pară mai primitoare punând un televizor LCD şi multe altele.


Invitat special: Zac Efron ca Trevor
28 2 „O franţuzoaică”
„French 101” Rich Correll Jim Geoghan 10 Februarie, 2006 13 Februarie, 2010 201
Ambasadorul Franţei şi fiica sa Jolie stau la Hotelul Tipton, şi amândoi, Zack şi Cody o plac, cu toate că niciunul nu ştiu franceză. Esteban nu reuşeşte să ia poşeta de la un hoţ dar London reuşeşte să îl pună pe hoţ la pământ cu uşurinţă. Esteban îşi pierde încrederea în el.Invitat special: Katelyn Pippy
29 3 „La Grădiniţa”
„Day Care” Jim Drake Jeff Hodsden 17 Februarie, 2006 20 Februarie, 2010 204
Maddie trebuie să aibă grijă de nişte copii de grădiniţă, dar are o problemă de familie şi Zack şi Cody o inlocuiesc. Însă lucrurile se complică atunci când copiii fug prin hotel. Între timp Dl. Moseby, Carey şi London merg la cursul de yoga, dar London nu este mulţumită de profesoara lor şi decide să ţină ea cursul.
Invitaţi speciali: Moises Arias ca Rendel, Joey King
30 4 „Bucătăria groazei”
„Heck's Kitchen” Rich Correll Pamela Eells O'Connell 24 Februarie, 2006 27 Februarie, 2010 207
Dl Moseby a auzit un zvon cum că un renumit critic culinar va veni la Hotelul Tipton,dar că va fi deghizat. Asa că ii pune pe pe Zack si Cody sa il găsească . Ei se insală,crezand că criticul este un cowboy si incearca sa-i pregătească cea mai gustoasă cină. Dar bucatarul Paollo impreuna cu toata echipa sa de bucatari demisioneaza,fiinca pisicii lui London, Ivana, nu ii place mancarea facuta de el. Asa ca dl Moseby gaseste alta echipa de bucatari: Zack, Cody, Carey, Maddie si London, bucatarul sef fiind Cody,care invatase atatea de la bucatarul Paollo. Cand afla ca de fapt cowboy-ul nu era acel critic, ii mai cer o sansa criticului adevarat.
31 5 „Tippy gratuit”
„Free Tippy” Rich Correll Jeny Quine 3 Martie, 2006 5 Iunie, 2010 202
Zack si Cody vor sa il pastreze pe calul Tippy prin hotel dar domnul Moseby nu vrea sa-l pastreze.Ei il ascund la Arwin peste noapte dar el se rataceste prin hotel si zack si Cody trebuie sa-l gaseasca pana cand nu-l gaseste Moseby.La sfarsit Moseby primeste un apel de la domnul Tipton si pastreaza calul.Intre timp Maddie si London se cearta din cauza ca Maddie vrea o manseta dar London ii cumpara altceva pentru ca se tot gandeste la ea.Ea isi aminteste ca si la scapat in gunoi si trebuie sa-si petreaca toata noaptea cu Arwin in tomberon.
32 6 „Prefăcătorii”
„Forever Plaid” Jim Drake Tim Pollock 20 Martie, 2006 6 Iunie, 2010 205
Moseby este supărat de absenţele lui London, apoi a trimis-o la şcoala lui Maddie dar London o considera o închisoare că nu-i place deloc acolo dar avea admiratoare, dar una a revenit fana lui London dar London trebuia să se ducă la o prezentare de modă în New York City dar nu e diferenţă orară între Boston şi New York dar Maddie şi London se îmbracă ca măicuţele dim Finlanda, dar London a ieşit din arestAlbumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 20
anonim
alex 8 mai 2011  
alex
Raportează
anonim
BIA 3 ianuarie 2011  
SUNTETI AMUZANTI
Raportează
anonim
demi 3 ianuarie 2011  
ZAC SI CODI SUNTETI AMUZANTI
Raportează
anonim
Zack si Cody 31 decembrie 2010  
Zack Cody va ganditi la ce ma gandesc si eu
Raportează
anonim
bibi 16 octombrie 2010  
cel mai mult mia placut ep ala cu fantoma.
Raportează
anonim
stefania 9 septembrie 2010  
unde pot gasi aia cu camera banuita
Raportează
anonim
suciu 10 august 2010  
il ador pe zack e cel mai dragut din actori nici cody nu
e ca zack te ador

andrada suciu 11 ani
Raportează
anonim
sabina 25 iulie 2010  
zack codi introzi o colega mi-a spus ca un bloc la ultimul etaj este bantuit.si eu mam dus la bloc crezand ca era doar o pacaleara dar nu era.ma-m dus la etajul 4 ultimul dar s-au intamplat lucruri infioratoare iam zis si mamei dar spune ca mi-am imajinat.ce sa cred?ce am vazut sau ce miaspus mama.
Raportează
KiuubyNaruto 27 iulie 2010  
din ce oras e blocu ala????dak ii din berbesti i adevarat ca am auzit ca chiar in berbesti e o casa bantuita
Raportează
anonim
alexandra 22 iulie 2010  
va iubesc baieti si pe zack si pe cody dar mai ales pe dylan si coleeee
Raportează
anonim
madalina 22 iulie 2010  
ii ador pe zack si cody sunt cei mai tari din toata istoria desenelor..pup pa
Raportează
anonim
alex 27 iunie 2010  
zack si cody sunt gemeni? nu prea seamana!
Raportează
anonim
larisa 11 iunie 2010  
imi place zack si cody
Raportează
anonim
lucky 8 iunie 2010  
dylan and cole sprouse sunt foarte tari
Raportează
anonim
mami 22 martie 2010  
te rog sa imi cumperi joi suc pentru scoala nu conteaza de care ori care
Raportează
anonim
simona martis 20 martie 2010  
as vrea sa fie reviste cu cadouri cu zack si cody
Raportează
KiuubyNaruto 12 martie 2010  
stiu dar nu am mai pus nr episodului
Raportează
anonim
esd 21 februarie 2010  
super tare
Raportează
KiuubyNaruto 21 februarie 2010  
ms
Raportează
anonim
ana 21 februarie 2010  
misto
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.