kiuubynaruto
350 poze   11975 vizite

Uzumaki Naruto

Masculin
Vârstă 12[1]-13[2] (În Partea I a seriei)
15[3]-16[4](În Partea II)
Data naşterii 10 octombrie[2]
Culoarea părului Blond
Culoarea ochilor Albastru
Specialitate Ninja (rang Genin)[2]
Familie Minato Namikaze (tată, decedat)
Kushina Uzumaki (mamă, presupus decedată)
Jiraiya (naş, decedat)
Naruto Uzumaki (うずまき ナルト, Uzumaki Naruto) este un personaj fictiv din seriile manga şi anime Naruto, creat de Masashi Kishimoto ca personaj principal al seriei. In timpul concepţiei lui Naruto, Kishimoto a vrut ca personajul să fie unul "simplu şi prost" dându-i multe dintre caracteristicile lui Son Goku, personajul principal din Dragon Ball.[5]

În serie, Naruto este un ninja din satul fictiv Konoha iar visul lui este să devină un Hokage, liderul satului. Din cauza faptului că este gazda vulpii cu nouă cozi, o creatură malefică ce a atacat Konoha, el este ostracizat de către ceilalţi săteni. Pentru aceasta el compensează cu personalitatea lui veselă şi zgomotoasă, iar pe parcursul seriei, el reuşeşte să se împrietenească cu alţi ninja din Konoha şi din alte sate. El are o relaţie mai apropiată cu Sasuke Uchiha, unul din colegii lui din Echipa 7, şi-l tratează ca pe fratele său. Naruto apare în toate filmele seriei, şi de asemenea, în alte animaţii şi jocuri video.

Multe publicaţii anime şi manga şi-au exprimat nemulţumirea şi l-au criticat pe Naruto. El a fost văzut ca un stereotip comparabil cu multe alte reviste shōnen. Cu toate acestea, Naruto a rămas foarte popular printre cititorii revistei, obţinând locuri fruntaşe în concursurile de popularitate.
Naruto aşa cum apare în Partea a II-aTatăl lui Naruto, Al patrulea Hokage, a sigilat periculoasa Vulpe cu Nouă cozi in corpul lui Naruto cu costul propriei vieţi, lasându-l orfan.[22] Naruto nu a fost iubit şi nu i-a fost acordată atenţie în timpul copilăriei, deoarece sătenii din Konoha s-au purtat urât cu el pentru că este containerul Vulpii cu nouă cozi. Dorind ceea ce i-a lipsit toată viaţa, visul lui Naruto este să devină Hokage, protectorul satului, sperând că îi va aduce recunoaşterea şi respectul sătenilor.[ Pentru a obţine acest titlu, Naruto are o determinare puternică, fiind întotdeauna încrezător că poate îndeplini orice sarcină cu uşurinţă. Eforturile lui Naruto au dat roade, pe parcursul seriei el fiind recunoscut de multe personaje că într-o zi va fi un excelent Hokage.

De la introducerea lui, determinarea lui Naruto a avut ca rezultat că unele din trăsăturile lui îi mângâie pe cei din jur, astfel încat în Partea a 2-a, profesorul lui, Kakashi Hatake, spune că aceasta este puterea specială a lui Naruto. După ce Gaara a fost învins de Naruto în luptă, el îşi dă seama că puterea adevărată este arătată atunci cand lupţi pentru cei dragi şi nu pentru sine. Aceste schimbări, pe care celelalte personaje le întampină, servesc ca morală pentru secvenţa din care fac parte şi treptat devin caracteristica principală a acestor caractere.

Prin abilitatea sa de a-i schimba pe ceilalţi, Naruto a dobândit prietenii care i-au lipsit în copilărie. Printre multele prietenii pe care le-a format, niciuna nu este mai puternică decât acea pe care o are cu cei doi coechipieri: Sasuke Uchiha şi Sakura Haruno. Cu Sasuke, Naruto împarte o relaţie competitiva pe care o considera ca o frăţie. Chiar dacă Sasuke îl trădeză pe Naruto şi restul Konohăi la sfârşitul Părţii 1, Naruto îşi păstrează ataşamentul faţă de Sasuke, fiind gata să se ia de oricine vorbeşte urât de el. Faţă de Sakura, Naruto are o adâncă dedicaţie pentru ea, înrădăcinata în iubirea ce o are faţă de ea de ani. Ataşamentul lui Naruto faţă de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea să fie fericită, jurând chiar să-l aducă înapoi pe Sasuke.Din cauza demonului vulpe din el, Naruto are acces la uriaşele rezerve de chakra ale acesteia, permiţându-i să facă tehnici pe care cineva de vârsta lui nu ar putea niciodata să le facă.[22] Deşi mici porţiuni ale chakrei Vulpii cu Nouă Cozi se amestecă constant cu chakra lui Naruto,[32] el poate accesa rezervele de chakra fie lasându-se prada furiei,[33] fie cerându-i direct vulpii să-i împrumute o parte din puterea ei.[34] Când Naruto are acces la rezervele de chakra, o mantie în forma de vulpe apare în jurul său cu un anumit număr de cozi, indicând nivelul curent de putere. Cu toate că fiecare coadă măreşte dramatic puterea lui de luptă, Naruto începe să-şi piarda conştiinţa cu numărul lor, pierzând complet controlul odata cu apariţia celei de-a patra coadă.[35] Deoarece îşi poate răni prietenii în timpul transformării, Naruto încearcă să folosească chakra vulpii cât mai rar.[36]

Pe parcursul seriei, Naruto profită de rezervele sale uriaşe de chakra. Primul exemplu de acest fel este folosirea Tehnicii Umbrelor Clonate, care creează orice număr de copii fizice ale corpului celui ce le foloseşte, deşi tehnica cere o cantitate foarte mare de chakra.[22] Naruto poate crea sute de clone dintr-o dată, fără să se extenueze.[37] El a găsit multe moduri de a folosi aceste clone, cum ar fi sperierea unui oponent şi cercetarea unei mari zone într-un timp foarte scurt.[38] Abilitatea lui de a invoca broaşte pentru a-l ajuta în lupte depinde tot de chakra vulpii, putând invoca broaşte mari doar cu ajutorul ei.[34] Cu toate acestea, el învaţă, de asemenea, să folosească senjutsu - o abilitate care îi mareşte incredibil puterea.

Rasenganul, o bilă concentrată de chakra care se învârteşte, prima oară creată de tatăl său, este metoda favorită de atac a lui Naruto.[24] Pentru a crea rasenganul, Naruto se foloseşte de clonele din umbre pentru a manipula chakra împreună.[39] Deşi este capabil să pătrundă în orice atinge, Minato a creat Rasenganul pentru a-l combina cu chakra lui de vânt.[40] Prin antrenamente intense, Naruto a reuşit să-şi combine chakra de vânt cu rasenganul, simţindu-se mândru că a putut să-l depăşească pe Al Patrulea Hokage.[41] Acest lucru a dus la crearea tehnicii Stilul Vânt: Rasenshuriken (風遁・螺旋手裏剣, Fūton: Rasenshuriken?), care distruge ceea ce loveşte la nivel celular, dar mâna lui Naruto este şi ea afectată.Jutsu-uri folosite
Tehnica Umbrelor Clonate (Kage Bunshin no Jutsu)
Tehnica Multi-Umbrelor Clonate (Tajuu Kage Bunshin no Jutsu)
Formaţia de jaz Naruto Uzumaki (Uzumaki Naruto Rendan)
Formaţia de jaz 2000 Naruto Uzumaki
Ghidul Ninja a lui Naruto
Tehnica Sexy (Sexy no Jutsu)
Tehnica Harem (Harem no Jutsu)
Rasengan
Kiuuby Rasengan
Rasengan gigant (Oodama Rasengan)
Stilul Vânt: Rasengan (Fuuton: Rasengan)
Stilul Vânt: Rasenshuriken (Fuuton: Rasenshuriken)
Jutsu Invocare (Kuchiyose no Jutsu)
Transformare în demonul vulpe
Sfera ameninţătoare a vulpii cu 4 cozi (Post transformation)
Peste tot shuriken
Senjutsu
Stilul eremit
Unealta zburătoare
Rasengan dublu
Rasenrengan
Arta eremită: Rasenrengan
Arta eremită: Rasengan gigant
Sfera ameninţătoare a vulpii cu 6 cozi
Broasca Fu
Naruto
Naruto
Naruto Uzumaki
Naruto Uzumaki
Naruto Uzumaki 3
Naruto Uzumaki 3
NARUTO_SAGE_by_Warbaaz1411[1]
NARUTO_SAGE_by_Warbaaz1411[1]
Sage art Rasen-Shuriken
Sage art Rasen-Shuriken
Futon Rasen Shuriken
Futon Rasen Shuriken
Naruto in modul Sage
Naruto in modul Sage
Naruto in modul Salvie
Naruto in modul Salvie
Kiuuby Naruto
Kiuuby Naruto
Naruto Rasengan
Naruto Rasengan
Naruto Rendan
Naruto Rendan
Naruto discordanta cu Sasuke
Naruto discordanta cu Sasuke

Comentarii album • 2
hinataangel 26 martie 2011  
Am o intrebare: (asta ca sa stiu pe cn invinuiesc)--Madara sau Danzo? Pe cn sa ma rog sa-l omoare Naruto/kyuubi odata ca sa scap de tot suspansul?
Raportează
STEFAN2009 14 februarie 2010  
Naruto e cel mai puternic dintre toti
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.